Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

«Αφιέρωμα στον Λεωνίδα» Δημοτική Πινακοθήκη Λαμίας

Με την αίθουσα να γεμίζει από κόσμο πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Εικαστικής Έκθεσης  του ομίλου καλλιτεχνών  “ART-ιον”  στην αίθουσα Αρχαίας Αγοράς της Δημοτικής Πινακοθήκης Λαμίας «Αλέκος Κοντόπουλος» με θέμα  ΄΄ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ΄΄ υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων.
Οι εντυπώσεις από τον κόσμο που επισκέφτηκε την έκθεση ήταν πολύ καλές αφού είδαν δημιουργίες από πολλές μορφές τέχνης όπως  ζωγραφική, γλυπτική, φωτογραφία, digital art ενώ παρακολούθησαν σε ειδική αίθουσα προβολής ταινιών  το Video Art Θερμοπύλες: 300 Ματιές  και το ντοκιμαντέρ ”Η Πύλη της Φωτιάς”




Στα εγκαίνια παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Σταυρογιάννης, ο βουλευτής Φθιώτιδας του  Σύριζα κ. Καραναστάσης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Βίβιαν Αργύρη, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Διαμαντάρας, ο κ. Γ. Σαγιάς της παράταξης Πορτοκαλί Λαμία και πολλοί άλλοι.
Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Κυρίτσης ο οποίος και συμμετέχει στην έκθεση.
Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 19 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου 2015 και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9:00 π. μ. έως 13:00 και από 18:00 έως 21:00 και το Σάββατο από τις 9:00 π. μ. έως 13:00.

Περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου